BOLU / GEREDE - Seyit Mithat Dayıoğlu İlkokulu

Seyit Mithat Dayıoğlu İlkokulu

Dayıoğlu Mahallesi GEREDE/ BOLU
Vizyon
"Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak vizyonumuzdur."
Misyon
"Bizler, Türk Milli Eğitiminin genel amacını ve temel ilkelerini uygulamak, önce insan anlayışını benimseyen, meslek ahlâk ve anlayışı içinde hareket etmek, okulumuzu eğitim bölgesinin en iyi okulu yapmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, teknolojiyi tanıtmak ve kullanmak, bilgiyi üretmek ve paylaşmak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek bireyler yetiştirmek, yolu görmek yolda yürümek, yol olmak için varız"
Öğretim Şekli :TAŞIMALI - TAM GÜN
KALORİFER-DOGALGAZ
Ulaşım
İL MERKEZİNE HER YARIM SAATTE BİR ULAŞIM MEVCUTTUR.. İLÇE İÇİNDE SAAT BAŞI DOLMUŞ MEVCUTTUR.
Dayıoğlu Mah. Yaprak Sok
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 52 KM UZAKLIKTA... GEREDE İLÇE MERKEZİNE 10 dK YÜRÜME MESAFESİNDE..