BOLU / GEREDE - Seyit Mithat Dayıoğlu İlkokulu

Nis

Sevginin, barışın ve dostluğun simgesi olan çocuklarımızın, 23 Nisan Bayramı coşku ve neşe içinde geçti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımıza birlik, beraberlik ve güven dolu bir dünya bırakma umudumuzu tazeleyen bir bayramdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu olsun!

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattı.Bizlerde ilkokulumuzda öğrencilerimizle birlikte dilimizin zenginliklerini anlatan pano hazırladık.

Kas

10 Kasım 1938 günü ebedi âleme uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 85. ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

• Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…
  • Öğretmenimiz Yasemin Dinçel ve öğrencileri okulumuzda cumhuriyetin ilanını anlatan afiş hazırladılar. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.